Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας

Κατόπιν ψηφοφορίας , ως γενικό θέμα του 2ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας επελέγη το  "Φωτογραφία Δρόμου"


Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012 όπου θα πρέπει να κατατεθούν οι φωτογραφίες και οι δηλώσεις συμμετοχής, ηλεκτρονικά στο email: diagonismosphoto@gmail.com


Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι τραβηγμένες στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Νότιας Αθήνας, στα όρια δηλαδή των Δήμων της, και στην αίτηση να δηλώνεται το σημείο που είναι τραβηγμένη.


Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι ψηφιακές, με μέγεθος αρχείου μεταξύ  1 και 10ΜΒ ώστε να μπορούν να τυπωθούν σε μεγάλο μέγεθος εφόσον προκριθούν. Οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν τραβηχθεί απο ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, η κινητό τηλέφωνο, ή να έχει σαρωθεί από αρνητικό σε υψηλή ανάλυση.


Οι καλύτερες φωτογραφίες που θα επιλέξει κριτική επιτροπή η οποία θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση της επιλογής, θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε επιλεγμένους χώρους στην Αθήνα εντός του 2013.


Επίσης θα περιληφθούν σε Φωτογραφικό Λεύκωμα που θα εκδοθεί και θα μοιραστεί στους νικητές, ενώ τα υπόλοιπα αντίτυπα θα διατεθούν σε προνοιακά ιδρύματα, βιβλιοθήκες και όπου αλλού κρίνει η Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας.


Αναλυτικές πληροφορίες και αποσαφηνίσεις θα αναρτηθούν σε αυτή τη σελίδα.
Μπορείτε επίσης να βρείτε τη σελίδα μας στο Facebook, στο 
https://www.facebook.com/2osDiagonismosPhotographiasNotiasAthinas